Γονέας

Δώστε στο παιδί σας τη στήριξη που χρειάζεται, για να χτίσει γερές βάσεις και να πετύχει τους στόχους του. Ανακαλύψτε το πιο ολοκληρωμένο ψηφιακό φροντιστήριο, όπου το μάθημα γίνεται όπου και αν βρίσκεται, με απόλυτη ασφάλεια.

Τι προσφέρουμε

Lab4u
Ενημέρωση προόδου

Παρακολουθήστε την πρόοδο του παιδιού σας ανά πάσα στιγμή και γνωρίστε τι πραγματικά έχει ανάγκη, ώστε να έχει την προσοχή που χρειάζεται, ακόμα και στο σχολείο.

Lab4u
Βίντεο

Το παιδί σας διδάσκεται την ύλη κάθε μαθήματος μέσα από ολιγόλεπτα και ευχάριστα βίντεο, τα οποία μπορεί να παρακολουθεί όσες φορές θέλει, στους δικούς του ρυθμούς, από την άνεση του σπιτιού σας.

Lab4u
Στατιστικά Στοιχεία

Ενημερωθείτε ακόμα περισσότερο για την εξέλιξη του παιδιού σας, μέσα από στατιστικά στοιχεία, γραφήματα και τις βαθμολογίες των διαγωνισμάτων.

Lab4u
Επικοινωνία με καθηγητές

Μέσω της ειδικής φόρμας, αναπτύσσετε μια ουσιαστική σχέση με τους καθηγητές μας, η οποία σας επιτρέπει να ενημερώνεστε άμεσα για την πορεία του παιδιού σας, καλύπτοντας το κενό της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Lab4u
Live Μάθημα

Για ακόμα πιο ολοκληρωμένη διδασκαλία, παρέχουμε τη δυνατότητα βιντεοκλήσης, όπου το παιδί σας παρακολουθεί ζωντανά το online μάθημα του καθηγητή, με τη χρήση λευκοπίνακα.

Δείτε τα πακέτα μας
Lab4u

Παρακολουθήστε την πρόοδο του παιδιού σας μέσα από στατιστικά στοιχεία και πίνακες

Ενημερωθείτε για την εξέλιξη του παιδιού σας, μέσω της εξατομικευμένης σελίδας του Lab4U που παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πορεία του στο ψηφιακό μας φροντιστήριο.

Ενημερωθείτε για τις ημέρες και τις ώρες των μαθημάτων

Δείτε το πρόγραμμα των καθημερινών μας μαθημάτων, ενημερωθείτε για τους καθηγητές και κλείστε έγκαιρα τη συμμετοχή του παιδιού σας στα τμήματα που σας ενδιαφέρουν.

Lab4u