Χαρακτηριστικά της πλατφόρμας

Τα εργαλεία της γνώσης

Στο Lab4U θέτουμε νέους στόχους, καθημερινά, αποσκοπώντας στη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών.

Για εμάς, κάθε μαθητής, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας και την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, πρέπει να έχει πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που χρειάζεται, προκειμένου να δημιουργήσει τις σωστές βάσεις που θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει μπροστά, σε κάθε στάδιο της ζωής του.

Lab4u

Βίντεο

Στα ολιγόλεπτα βίντεο των μαθημάτων γίνεται η παράδοση της διδακτέας ύλης στους μαθητές, με ευχάριστο και κατανοητό τρόπο. Παράλληλα με τη διδασκαλία των καθηγητών, παρουσιάζονται γραφικά και εφέ, τα οποία κάνουν τη διαδικασία της μάθησης ακόμα πιο εύκολη, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των μαθητών.

Lab4u
Lab4u

Διαδραστικές Ασκήσεις

Για να μπορέσουν οι μαθητές να αφομοιώσουν κάθε κεφάλαιο καλύτερα, τους παρέχονται όλες οι ασκήσεις και οι ερωτήσεις των σχολικών βιβλίων, με τα αντίστοιχα επεξηγηματικά βίντεο. Εκτός από τις ασκήσεις του σχολείου, οι καθηγητές του Lab4U έχουν προετοιμάσει για κάθε τάξη μια σειρά ασκήσεων, με σκοπό να βοηθήσουν τους μαθητές περισσότερο.

Εμβλήματα

Για να γίνει η μάθηση πιο ευχάριστη, έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα επιβράβευσης. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει τη συλλογή πόντων και τα αυτοκόλλητα επιβράβευσης, τα οποία απονέμονται στους μαθητές, ανάλογα με τις δραστηριότητές τους, όπως την ολοκλήρωση ενοτήτων ή όλης της ύλης ενός μαθήματος, την επίλυση ασκήσεων ή την εγγραφή τους σε νέα τμήματα.

Lab4u
Lab4u

Συνομιλία & Επίλυση αποριών

Με στόχο την επίλυση των αποριών που προκύπτουν κατά την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τους καθηγητές μας. Μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κάτω από κάθε βίντεο, μπορεί να γίνει αποστολή σχετικών ερωτήσεων και σύντομα κάποιος από τους καθηγητές μας θα απαντήσει με τον πλέον αναλυτικό τρόπο.

Τμήματα

Κάθε καθηγητής έχει τη δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων, μέσα από τα οποία κοινοποιεί αρχεία, ανεβάζει εργασίες και διαγωνίσματα, και ενημερώνει το ημερολόγιο των μαθητών που συμμετέχουν στο τμήμα.

Lab4u
Lab4u

Παιχνίδι & επιβράβευση

Μέσα από την πλατφόρμα του Lab4U προσφέρεται ένα μοναδικό παιχνίδι δημιουργίας χαρακτήρων. Από την πρώτη στιγμή εγγραφής, ο χρήστης μπορεί να παίξει με το πρώτο του προσωπικό Labtoon, το οποίο δημιουργείται μέσα από 70.000 διαφορετικούς συνδυασμούς και χρωματικές επιλογές.

Live Μαθήματα

Στο Lab4U είναι εφικτή η πραγματοποίηση ενός ή και περισσότερων ιδιαίτερων ή ομαδικών μαθημάτων, μέσω ειδικά διαμορφωμένου χώρου που αποτελεί την ψηφιακή τάξη. Μαθητής και καθηγητής έχουν στη διάθεσή τους όλα τα εργαλεία που χρειάζονται.

Lab4u
Lab4u

Γονικός Έλεγχος

Μέσα από την πλατφόρμα του Lab4U, ο γονέας έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την πρόοδο του παιδιού του, μέσω μιας εξατομικευμένης σελίδας. Εκεί, μπορεί επίσης να συνομιλεί με τους καθηγητές, να παρακολουθεί το εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και να διαβάζει άρθρα με ποικίλα θέματα, όπως ψυχολογία, τεχνολογία, υγεία, τέχνη.

Μάθετε περισσότερα

Μαθητής
Μάθετε περισσότερα Lab4u
Καθηγητής
Μάθετε περισσότερα Lab4u