Μαθητής

Ποτέ πριν το μάθημα δεν ήταν τόσο ευχάριστο και κατανοητό!

Ανακάλυψε το πιο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό φροντιστήριο και παρακολούθησε τα μαθήματα της τάξης σου, στους δικούς σου ρυθμούς, όπου και αν βρίσκεσαι!

Lab4u

Συνδρομές

Τι προσφέρουμε

Lab4u
Βίντεο

Παρακολούθησε τη διδακτέα ύλη κάθε μαθήματος, μέσα από ολιγόλεπτα και ευχάριστα επεξηγηματικά βίντεο. Δες τα όσες φορές θες, χωρίς άγχος και πίεση, στους δικούς σου ρυθμούς.

Lab4u
Διαδραστικές Ασκήσεις

Για να μπορέσεις να αφομοιώσεις κάθε κεφάλαιο καλύτερα, σου παρέχουμε όλες τις ασκήσεις και τις ερωτήσεις των σχολικών βιβλίων, με τα αντίστοιχα επεξηγηματικά βίντεο.

Lab4u
Επίλυση Αποριών

Αν έχεις απορία σχετικά με το μάθημα που παρακολούθησες, μπορείς να κάνεις την ερώτησή σου στον καθηγητή, γράφοντας το σχόλιό σου κάτω από το αντίστοιχο βίντεο.

Lab4u
Live Μάθημα

Κάνε την εγγραφή σου στο τμήμα που θες και παρακολούθησε ζωντανά το online μάθημα του καθηγητή σου, μέσω βιντεοκλήσης, με τη χρήση λευκοπίνακα.

Lab4u
Πρόοδος & Επιβράβευση

Όλοι οι βαθμοί σου, τα στατιστικά στοιχεία και η πορεία της προόδου σου, σε μια σελίδα, για να εξελίσσεσαι και να επιβραβεύεσαι.

Lab4u
Διαγωνίσματα & Quiz

Προετοιμάσου καλύτερα για τα μαθήματα του σχολείου, παίρνοντας μέρος σε διαγωνίσματα και quiz, με χρονικό περιθώριο.

Lab4u

Παρακολούθησε τα διαδικτυακά μαθήματα του Lab4u μέσω βιντεοκλήσης και απόλαυσε τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως μάθησης.

Οι έμπειροι καθηγητές μας διδάσκουν live έχοντας στη διάθεσή τους όλα όσα χρειάζονται για ένα ευχάριστο και αποδοτικό μάθημα! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας υπολογιστής και μια σύνδεση στο ίντερνετ! Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα μαθήματα που επιθυμείς να παρακολουθήσεις και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

Πάρε μέρος σε διαγωνίσματα και quiz για να εξελιχθείς πιο γρήγορα.

Τέσταρε τις δυνάμεις σου και ανακάλυψε τα δυνατά και τα αδύνατά σου σημεία. Δώσε έμφαση σε όσα σε κρατάνε πίσω και δες τα σκορ να αλλάζουν, μάθημα με το μάθημα.

Lab4u
Lab4u

Παρακολούθησε τα μαθήματα της τάξης σου, από την άνεση του σπιτιού σου.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο Lab4U και παρακολούθησε τα μαθήματα που σε αφορούν, μέσα από ευχάριστα βίντεο και διαδραστικές ασκήσεις.